Uusi raskausviikko meinaan. Nyt tuli 34 viikko täyteen ja siirrytään jo viikolle 35. :)

Keskiviikkona kävin neuvolassa ja mitäpä sielä. normi meininki. painon noususta taas valitettiin. Ja sehän ei oo uutta... -.-' Tekis mieli nytten jo alottaa tää mun laihuuntumis projekti ja sitte nähä se neuvolatätin naama ku paino ei nousekaan. Välttis. :/ Siis tuntuu että kaikki paino mitä nousee niin nousee mulle läskinä, eikä vauvalle elintärkeänä painona. :( Noh, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Hemoglobiinia ei mitattu, kun se on pysyny niin hyvänä. :)

Verenpaine taas LIIKAA 141/81 ja 131/80.

Liikkeet plussalla

Syke plussalla ja n. 150krt/min

Mitäpä vielä? Eikai sitä muuta. Oli vaa nopee reissu ku ajat oli myöhässä.

Nii... Pissaki oli puhas.

Meillä pikkuinen hikottelee tosi usein. :) Lähes päivittäin. Aina ennen hikotukset on tuntunu tuolla alhaalla, mutta eilen ne tuntu ylhäällä heti rintojen alla. Liekö kävi mutkan perätilassa, vai tunsinko vaan harhoja. :D 

Seuraava neuvola on kahden viikon päästä keskiviikkona ja siitä viikon päästä keskiviikkona on ultra ja synnytystapa-arvio. :)

Ens viikon torstaina mulla virallisesti alkaa äitiysloma! JIPPII! Vaa oonhan mää jo kuukauden ollu kotona. Mutta sehän on vaan tarkottanu sitä että rahaa ei oo tullu mistään. Nii nytte alkaa neki rahat juokseen ja arki helpottuu. Ees vähän. :)

Eilen kävin H&M:llä shoppaamassa itelle housut. ja ihanat housut löysinkin. :) Mustat tollaset farkun tapaset, muttei farkut. :) Ihana kun on sellaiset housut, missä kehtaa lähteä muualleki ku lenkille. :D Eikä tarvi samoilla housuilla kädä lenkillä ja kaupungilla. :)

Uusia massu kuvia en oo pitkään aikaan ottanu. JUST. Yritin lisätä kuvan, mutta tääpä ei antanukkaa. :/ Se olis ollu 29+1. Ja nyt kuitenki mennään jo 34+0. :D Ehkä olis aika ottaa uus. :D

- - -

Tänään olis tarkoitus käydä velipojjaan synttäreitä juhlimassa. Ikää kertyy jo 9 vuotta. :) Ei vaan polla oikeen säteile että mitä sitä lahjaksi laittaisi. :) Kun mää haluan aina onnistua lahjoissa, että ne ei jää sitte käyttämättä. jne :) Ku niin tiijän kuinka ärsyttäviä on kaikki turhat lahjat. :D Koriste-esineet jne. :D

Ja lenkille sitä joutaa kans. :) Eilenki, heti aamusta lähtiin sinne shoppaileen ja sen jälkeen käytiin ukon kans sen kaverilla kylässä ja 6 aikaan illalla olin kotona ja sitte katottiin emmerdalet ja sen jälkeen lähettiin lenkille. Voin sanoo että olin kipiä! HUH.

Mutta nyt tää MAMA joutaa suihkuun ja sinne lahja ostoksille. :)

-Mav